dilluns, 23 de desembre del 2013

Invitació MCC Sant Canut 2014



Benvolgudes Amigues i amics

Ens complau comunicar-vos que en motiu de l'onomàstica de Sant Canut el Moviment Cannàbic Català organitza unes jornades culturals, lúdicofestives i  reivindicatives a la ciutat de Barcelona.

L’edició d’aquest any dividirà els actes en dos dies, dissabte 18 de gener i diumenge 19. El programa d’activitats és el següent:

DISSABTE – 18 DE GENER

16.30h Presentació del Sant Canut 2014.
17h Cànnabis medicinal: experiències internacionals més una proposta espanyola. Ponència a càrrec de J. C. Bouso, Director dels Projectes Científics d’ICEERS.
18h Taula rodona: Vine a conèixer que opinen els partits polítics sobre la situació del cànnabis i la nostra realitat a Catalunya. Comptarem amb un/a representant parlamentari/a dels partits CiU, ERC, PSC, PP, ICV, C’s i la CUP.

Lloc: Sala d’actes del Hash Marihuana Cañamo and Hemp Museum de Barcelona (c/ Ample, 35)

DIUMENGE – 19 DE GENER

17h Concentració a la Plaça Sant Jaume.
17.30h Lectura del Manifest Homenatge i Memòria a Xavier Petrel i reconeixement als imputats pel cànnabis. L’acte comptarà amb la participació (Depenent del finançament) de Martin Barriuso, Portaveu de la Federació d’Associacions Cannàbiques (FAC) i internacionalment conegut anti-prohibicionista.
17.45h Inici de la Marxa direcció la Plaça de la Blanquerna.
18.45h Arribada a la Plaça de la Blanquerna, Concerts i entrega dels premis de Sant Canut.

El Sant Canut 2014 és una mostra més d’agraïment a la gran tasca que Xavier Petrell va impulsar per tot el moviment. Des d’aquí el recordarem!

Us enviem la informació perquè ens agradaria comptar amb la vostra presencia. El Moviment Cannàbic Català us convida a participar amb nosaltres en aquest Sant Canut 2014!

Esperem saludar-vos personalment, contacteu amb nosaltres per qualsevol dubte o informació addicional, Agrairíem la seva confirmació d'aparèixer en el cartell promocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada